Vår tradisjonelle aktivitetsdag for de yngste 3. juledag ble et høydepunkt i jula også i år. 220 deltakere fra mikro- og mini-lagene til Leik, Astor, Leangen og Rosenborg koste seg på isen, i garderoben  og på tribunen sammen med familie og venner. Alle fikk diplom og premie!

For mange små var dette første gang i kamp på isen. Vi kunne se at de vokste fra kamp til kamp og at smilene ble stadig bredere. Dette var rett og slett moro!

Tusen takk til alle dere foreldre som bidro til at dagen ble så vellykket! Vi er helt avhengige av at dere baker kaker, skraper is, står i kiosk, sitter i sekretariatet, deler ut premier, stiller som lagledere og så mye mer, for at dette skal bli en artig og fin opplevelse for alle. Enn at vi får til et så flott arrangement kun basert på frivillig innsats!

En ekstra takk til lagledere og trenere for våre mikro- og mini-lag, som har hovedansvaret for aktivitetsdagen. Det er mye arbeid og logistikk i å sette sammen kampoppsett, sørge for premier, vanning av is, garderobeplass til alle, påmeldinger, dugnadslister osv. Gi dem en ekstra klapp på skulderen neste gang du møter dem 😉

Vi gleder oss til 3. juledag neste år!

Råproft sekretariat med Lars Sigmund og Erik på plass.

Eine og Marcus har kjøpt pølse i kiosken.

Vi i Rosenborg arrangerer aktivitetsdag hver 3. juledag.

220 unger deltok!

Lagledere Elin og Eskild diskuterer taktikk med Rosenborg Red Wings. («Vi skal prøve å score på dét målet👈🏻»)

Coach (og styreleder) Ståle gir Rosenborg Bruins U10 en pep talk.

RIHK Flyers i kamp!

U10 Rosenborg Stars!

Viktig å takke for kampen.

Rosenborg Bruins er fornøyde med dagen!

Anders er lagleder for mikro.

Brev fra Leik til Rosenborg ble lest opp i garderoben før kamp😄

Brødrene Gagnås rett før prestisjeoppgjøret.