Før julefreden senker seg over de trønderske hjem, ønsker styret å sende en julehilsen til alle ivrige og dedikerte RIHK’ere.

 

Vi ønsker å takke alle frivillige, lagledere, trenere, slipere, materialforvaltere, og foreldre for innsatsen i året som har gått. En ekstra klapp på skuldra til dugnadsansvarlige etter en prikkfri Lerkendalsesong.

Ørjan Næss tok på seg rollen som Sportslig Leder før denne sesongen, og Ørjan har virkelig jobbet for at alle som én skal få et bra sportslig tilbud og GLITRE på isen.

RIHK har i lokal serie 1 U11 guttelag og 1 U11 jentelag, 2 U12 guttelag, 1 U13 guttelag og ett U13 jentelag. Aktiviteten er stor også i de yngre klassene med hockeyskole, mikro og minilag.

 

 

Tusen takk til alle som bidrar både på og utenfor isen – uten dere foreldre og frivillige hadde vi ikke klart dette! Det er fantastisk å se idrettsgleden og samholdet blant ungene , noe som kan være en påminner på hvorfor vi holder på med dette; vi vil skape en trygg, sportslig utfordrende, og morsom arena for ungene våre.

Hockeyfamilien er ganske liten, men samtidig sterk hvis vi alle drar i samme retning, og jobber mot det målet at flest mulig blir med lengst mulig i sporten vår.

Vi vil på nyåret starte planlegging av neste sesong for å skape et best mulig sportslig tilbud, og en sosial samlingsplass for både stor og liten.

Ønsker dere alle en GLITREnde jul og et godt nytt år!

Mvh Styret, RIHK