Lån av utstyr

Leie av utstyr for spillere som er 11 år og yngre koster 200 per halvår.

Følgende utstyr kan lånes: treningstrøye, skulderbeskyttelse, albuebeskyttelse, leggbeskyttelse, bukse og hjelm.

Spilleren må selv sørge for skøyter, kølle, hansker, spillerdrakt, strømper og halsbeskytter.

Spillerdrakt og strømper

De minste må ikke ha spillerdrakt, men kan låne av klubben ved behov.

Spilleren må kjøpe sin egen RIHK spillerdrakt (hvit hjemmedrakt med svart tekst/logo eller svart bortedrakt med hvit tekst/logo) med etternavn på ryggen og nummer på rygg og arm. Klubben bruker enten PRO strømper som kan bestilles sammen med draktene eller enkle helhvite strømper. Ta kontakt med lagleder for nærmere informasjon om bestilling av spillerdrakt.

Varmedress

Vi sender ut bestilling gjennom lagledere en eller to ganger i året. Ta kontakt med lagleder for nærmere informasjon.

Utstyrsbua

Utstyrsbua finnes i Leangen ishall under tribunen til høyre for sekretariatet.

Åpningstid:

• Torsdager fra kl 16:30 til 18:30 er boden åpen for LEIE av utstyr.
  • Tirsdager kl. 19.15 til kl. 19.45 er boden åpen for SALG av varer.

Materialforvalter

Hovedmaterialforvalter for klubben er Hanne Reksen h-reksen@frisurf.no Hun har ansvar for salg av utstyr.

Materialforvalter for rekrutt/hockeyskole i sesongen 2016/17 er Robert Næss. Han har kun ansvar for utleie av utstyr.

Bestefar Robert i bua!