Alle gutter og jenter i alderen 4 til 9 år er hjertelig velkomne på hockeyskolen vår!

Hockeyskolen 2018 starter torsdag 25. oktober kl 17:45 i Leangen Arena.

Vi tar fortløpende inn nye hockeyspirer gjennom hele sesongen.

Vårt mål er å gi barn og ungdom et godt sportslig og sosialt tilbud ved hjelp av rutinerte trenere og lagledere fra Norges eldste ishockeyklubb! Vi ønsker å være flest mulig, lengst mulig for å bli best mulig. Les om verdigrunnlaget vårt her.

LÅN AV UTSTYR
Ta med skøyter og helst kølle, hjelm og votter/hansker. Vi har noen hjelmer, hansker og køller til utlån. Vi har også mye beskyttelsesutstyr til utleie.

Halsbeskyttelse, susp og sokker må man kjøpe selv. Vi har noe i materialboden, og medlemmer i Rosenborg Ishockeyklubb får rabatt på XXL, som bruker å ha et godt utvalg.


UTSTYRSBUA
Utstyrsbua finnes i Leangen ishall under tribunen til høyre for sekretariatet. Her kan du låne utstyr.

Åpningstid: Torsdager fra kl 16:30 til 18:30 (og under de fleste mikrotreninger på lørdager 13.00-14.00).

SPILLERDRAKT
Ingen må ha spillerdrakt. Ønsker du likevel å kjøpe en Rosenborg-kampdrakt, kan den bestilles gjennom lagleder.

Hjemmedrakt er hvit med svart tekst / logo og bortedrakt er svart med hvit tekst / logo – med etternavn på ryggen og nummer på rygg og arm. Klubben bruker enten PRO strømper som kan bestilles sammen med draktene eller enkle helhvite strømper. Ta kontakt med lagleder for nærmere informasjon.

ETTER HOCKEYSKOLEN
Etter at hockeyskolen er ferdig, kan spilleren fortsette i Rosenborg på Mikro (4-7 år), Mini (8-9 år) eller jentelagene. For nærmere laginfo for våre yngste lag klikk Mikro eller Jentelaget.

Registrer barna her for oppdatert info på mail!

AKTIVITETSDAGER
Det arrangeres rundt fem aktivitetsdager for hockeyskole- og mikrolag i løpet av en sesong. Astor, Leangen, Rosenborg, Leik og Tiller arrangerer alle sin egen aktivitetsdag. Da spilles det tre kamper á cirka 20 minutter per lag, alle får spille like mye, ingen teller mål, og etterpå er det premie og diplom til alle.

Utdeling av premier på aktivitetsdag 3. juledag.

Vi i RIHK arrangerer den tradisjonelle aktivitetsdagen 3. juledag. Da fordeler vi alle oppgaver på foreldrene på mikro- og minilagene, slik at det skal bli overkommelig og hyggelig.I løpet av sesongen har vi i RIHK flere sosiale arrangementer for å bli bedre kjent, både på og av isen. Men mest kjent blir man ved å engasjere seg i barnas treninger og aktivitetsdager!DUGNADSARBEID
RIHK er en foreldredrevet klubb. Vi er helt avhengige av at vi som foreldre drar lasset sammen, i form av at folk stiller opp som for eksempel foreldrekontakt for «sin» årgang, lagleder, trener på is, dugnadsansvarlig, sliper, materialforvalter, i styret eller lignende.

Ikke alle har anledning til å ta på seg et verv. Det har vi forståelse for. Vi setter likevel pris på at dere stiller opp og er med på å styrke den sosiale biten, som er så viktig for oss. Det er utrolig viktig at unger og voksne føler seg velkomne og trives sammen, på trening og kamp! Vi har sett at det å samles rundt ei sjokoladekake etter trening er  med på å styrke lagånd og vennskap. Alle er velkomne og oppfordres til å ta sosiale initiativ!

For å holde treningsavgiftene så lave som de er, må alle foreldre delta på minst to dugnader i året. Vi i RIHK er så heldige å ha verdens beste dugnad: Vi gjør klar tribunene på Lerkendal stadion før Rosenborg BK spiller kamp. Som bonus får vi gratisbilletter til kampen! Denne dugnaden må vi ta godt vare på. Les mer om dugnaden vår her.

Tips: I Aftenposten 29. januar 2009 stod det en interessant artikkel om barn og idrett med tittelen «best for barn» – les denne her.

Ved spørsmål, ta kontakt med ansvarlig for hockeyskolen, Espen Kibsgaard.

Hovedtrener for hockeyskolen er Robert Kristiansen.

Vi håper å se mange små på isen. Velkommen skal dere være!