Det var smekkfullt på isen, da vi arrangerte åpen skøytedag for tredje år på rad!

Allerede før oppstart klokka 10, var 60 mennesker klare på isen og sto spent og ventet på at vi skulle rigge ferdig til aktiviteter. 

Skøytedagen på uteisen på Rosenborg er et samarbeid med Sør-Trøndelag Ishockeykrets. Vi trodde nesten ikke at den skulle bli noe av i år, pga elendig vær og null is. Men plutselig kom kulda, og vi kastet oss rundt for å få til et arrangement.

Alle byens hockeyklubber arrangerer hvert sitt arrangement på denne dagen, for å spre skøyte- og hockeyglede. Kommunen sørger for å legge ut strøm, vant, skrape og vanne is. Helt fabelaktig!

Vi var ikke mange fra klubben som var på plass i dag, men jaggu klarte vi å stable på beina både hinderløype, to løkkehockeybaner, saftstasjon, premieutdeling og mer til! Tusen, tusen, tusen takk til dere som bidro.

Vi gikk tom for premier (!) etter å ha delt ut 150 stykker til barna som gjennomførte hinderløypa. Heldigvis hadde vi enda flere diplomer, så alle fikk både diplom og varm saft!

DJ Håkkidad stilte også i dag med fullt volum på anlegget, så det ble god stemning på isen! Naboene stimlet til, med og uten skøyter, for å få med seg «showet». 

En av de nyinnflytta naboene i Rosenborg Park har til og med blogget om dagen vår og Rosenborg Ishockeyklubb. Les det herlige blogginnlegget her og se mange utrolig fine bilder fra dagen.

Værgudene var med oss på alle vis (for første gang!), så folk koste seg i timesvis på isen. De som likevel ble kalde på tærne, kunne varme seg i klubbhuset til IL Trond. Vi har nytt godt av samarbeidet med Trond flere ganger, og denne gangen hadde de kasta seg rundt på kort tid og sørget for hockeykiosk og varmestue med skisport på storskjerm. Helt herlig!

Kakerestene fra lørdagens mikrodisko kom godt med. Dugnadsånden lenge leve😄 Vi gleder oss til neste år og ny åpen skøytedag!