Fra Sverige kommer mannen som fort kan bli GET-ligaens svar på NHL-stjernen Zdeno Chara!

 

Foto: Morten Granhaug / Frilænsfotografan

Patrik Magnusson (t.h) – her sammen med Ian McDonald på fredagens trening

 

Patrik Magnusson kommer fra Jönköping i Sverige, er 24 år gammel og strekker seg 204 centimeter over bakken, uten skøyter!

Patrik har god rekkevidde, som er naturlig utifra størrelsen, og han liker også å spille fysisk – noe som passer perfekt inn i Trønderhockeyen! Han har også et hardt skudd, og passer veldig godt inn når det kommer til å drepe utvisninger.

Han kommer fra spill i den nest øverste divisjonen i Sverige, Allsvenskan, og klubben Karlskrona. På 35 kamper har han med seg 4 poeng, 38 utvisningesminutter, og -8 i statistikken. Men det må nevnes at han har spilt på ligaens aller dårligste lag, så tallene er slett ikke ille. Til sammenligning hadde Logan Stephenson som før spilte i Vålerenga, og i dag holder til i Sparta, langt dårligere statistikk fra samme lag i år.

Med seg har han også 2 kamper for HV71 i Elitserien, fra 06/07 sesongen.

Velkommen til Trondheim og Rosenborg, Patrik!

Mer informasjon om han kan du finne her

Dessverre så rakk man ikke å gjøre ferdig alt av papirarbeid før diverse kontorer stengt i dag for helgen, så han vil ikke bli å se på isen mot Stjernen på søndag – men alt ligger til rette for at han spiller hjemme mot Storhamar på torsdag.

Om han også får med seg enda en ny lagkamerat til den kampen, vites ikke enda, men følg med her på rihk.no og vi kommer med svar så fort som mulig.