Under høsten og vinteren har det vært intens aktivitet blant U12-jentene. Helgen 2.-4. desember hadde Rosenborg vertskapet for 2. runde av den riksdekkende serien for jenter U11-U13. Det var god stemning og hockeyfest med mange hockeyfrelste jenter fra Storhamar, Vålerenga og Grüner.

I romjula foregikk så av noen ansett som den viktigste kampen i løpet av sesongen; den mot foreldrene. Her var de blodig alvor, og stillingen ved sluttsignalen var 3-3. Det var sikkert bra for husfriden i mange hjem, det var en fantastisk innsats fra begge leir!

Jevn kamp mellom foreldre og jenter

På nyåret fulgte U12-jentene eksemplet til Rosenborg, Astor og Leangen sine guttelag og deltok i Ulf Dahlén Cup i Östersund i Sverige. Med på laget hadde de også fire ivrige jenter fra vertsklubben Östersunds ishockeyklubb. De fleste av jentene var kjent med hverandre fra før fra Nordsamverkan Cup i Nälden i oktober og fra sommerhockey-camp i Östersund. Anna Wassdahl styrket nok en gang trenerteamet for denne fantastiske gjengen med hockeyspillere. Rosenborg jenter takker Östersunds ishockeyklubb for utmerket vertskap og for godt samarbeid på både spiller- og ledersiden.

Akrobatikk på høyt nivå!

 

Lagleder Johnny gir noen gode råd i pausen.

 

Coach Kalle i aksjon.

 

Krigingen ga uttelling – #hockeyglede, #girlpower, #jentehockey

 

Nylig tok også jentene en etterlengtet og velfortjent seier i den lokale U12-serien som pågår parallelt. Det er ikke manko på kamptrening for disse iskrigerne!

Mange kamper igjen mot guttelagene i byen, og to runder igjen i serien, som vil foregå på Kongsvinger i februar og Ullensaker i mars. Masse girlpower og hockeyglede igjen å oppleve altså, og heldigvis er det langt igjen til isen smelter….

 

Foto: K. Storesund