Norges ishockeyforbund har denne sesongen startet opp med eget seriespill for jenter. Det er en milepæl i norsk ishockey-historie. Rosenborg jenter U12 er selvfølgelig med på moroa og er påmeldt i aldersklassen U11-U13.
20. – 22. oktober gikk avfarten til Bærum og Jar Isforum for den første av fire seriekamp-helger. Etter en underholdende busstur i selveste Nidaros-bussen var jentene heltente for å møte Jar, Kongsvinger, Stavanger og Storhamar.

Samtlige av jentene noterte seg på målprotokollen, forsvaret imponerte stort og keeperen var vel i grunn totalt ugjennomtrengelig!

“Dette var gøy! Busstur, overnatting, spille hockey og treffe de andre hockeyjentene – alt! Vi gleder oss sykt mye til neste gang!”, er utsagnet fra jentene.

I de neste seriespillene kommer Rosenborg-jentene også til å møte Grüner, Ullensaker, Vålerenga og «Østfoldjentene».

Trønderjentene gir den første jenteseriehelgen og vertene Jar ishockeyklubb terningkast 6! Neste mulighet å se jentene i jenteserien blir på hjemmebane i Leangen, Ungdomshallen, den 2. og 3. desember. Det ryktes at supportergjengen er i full gang med forberedelsene!


Se også: https://www.hockey.no/nyheter/aktuelt/jenteserien-u11-u13-er-i-gang/

Foto: S. Buberg Sæteren, K. Storesund