NYTT FRA SESONGEN 21/22:

Vi starter med egne treninger for jenter! Les mer om jentesatsingen her.

AKTIVITETSDAGER

Det arrangeres rundt fem aktivitetsdager for de yngste hockeyspillerene i løpet av en sesong. Astor, Leangen, Rosenborg, Leik og Tiller arrangerer alle sin egen aktivitetsdag. Da spilles det tre kamper á cirka 20 minutter per lag, alle får spille like mye, ingen teller mål, og etterpå er det premie og diplom til alle.

Vi i RIHK arrangerer den tradisjonelle aktivitetsdagen 3. juledag. Da fordeler vi alle oppgaver på foreldrene, slik at det skal bli overkommelig og hyggelig.I løpet av sesongen har vi i RIHK flere sosiale arrangementer for å bli bedre kjent, både på og av isen. Men mest kjent blir man ved å engasjere seg i barnas treninger og aktivitetsdager!DUGNADSARBEID
RIHK er en foreldredrevet klubb. Vi er helt avhengige av at vi som foreldre drar lasset sammen, i form av at folk stiller opp som for eksempel foreldrekontakt for «sin» årgang, lagleder, trener på is, dugnadsansvarlig, sliper, materialforvalter, i styret eller lignende.

Ikke alle har anledning til å ta på seg et verv. Det har vi forståelse for. Vi setter likevel pris på at dere stiller opp og er med på å styrke den sosiale biten, som er så viktig for oss. Det er utrolig viktig at unger og voksne føler seg velkomne og trives sammen, på trening og kamp! Vi har sett at det å samles rundt ei sjokoladekake etter trening er med på å styrke lagånd og vennskap. Alle er velkomne og oppfordres til å ta sosiale initiativ!

For å holde treningsavgiftene så lave som de er, må alle foreldre delta på minst to dugnader i året. Vi i RIHK er så heldige å ha verdens beste dugnad: Vi gjør klar tribunene på Lerkendal stadion før Rosenborg BK spiller kamp. Som bonus får vi gratisbilletter til kampen! Denne dugnaden må vi ta godt vare på. Les mer om dugnaden vår her.

Tips: I Aftenposten 29. januar 2009 stod det en interessant artikkel om barn og idrett med tittelen «best for barn» – les denne her.

Vi håper å se mange små på isen. Velkommen skal dere være!

SPILLERDRAKT

Ingen må ha spillerdrakt. Ønsker du likevel å kjøpe en Rosenborg-kampdrakt, kan den bestilles gjennom lagleder.