NYHET: Fra sesongen 2021/22 tilbyr vi egne treninger kun for jenter i Leangen ishall, i samarbeid med Norges Ishockeyforbund, region midt, og Wing Hockey.

Målet er at alle jenter som ønsker det, skal få prøve, utforske og delta i idretten vår. Vi ønsker å bygge egne jentelag, med stabile rammer, trygge forhold, forutsigbarhet og lagfølelse både på og av isen. Vi stiller med et erfarent støtteapparat, som blant annet består av dedikerte og rutinerte trenere. Både jenter som allerede spiller hockey og de som aldri har prøvd, er hjertelig velkomne.

Klikk her for å melde dere på vår nye satsing for jenter. Lenken går til innmelding i klubben og i Spondgruppen, som vi bruker for å organisere treninger og aktiviteter. Her kommuniserer lagledere, trenere, medlemmer og foreldre. Les mer om hvordan du bruker Spond.

Vi ønsker at flest mulig barn skal få mulighet til å prøve ishockey og oppleve glede på isen. Ikke alle trenger og ønsker det samme. Vi har lyttet til jentene som allerede spiller i klubben vår og jenter som er nysgjerrige på hockey – og sørget for istid og ressurser til å gjennomføre det de ønsker seg. Vi mener at jenter, akkurat som i andre sammenlignbare idretter, skal skal få utøve idretten sin på egne lag med egne treningstider allerede fra vi tar imot dem i klubben vår.

Det gleder oss stort at Norges Ishockeyforbund (NIHF) region midt støtter satsingen og har tildelt egen istid til jentene. Vi er også stolte av å samarbeide med Wing hockey, som i dag har U16-lag for jenter og damelag.

Sjekk gjerne også ut Norges Ishockeyforbund region midt sin jentesatsing.

Sammen med Wing og NIHF skal vi skal vi jobbe for at jentene skal finne sin plass i hockeymiljøet i Trøndelag.

Vi gleder oss veldig. Velkommen!

 

Spørsmål?

Informasjon vil bli gitt fortløpende i Spond-gruppa.

Du kan også kontakte Heidi Eidseter heidi.eidseter@hotmail.com

 

Spørsmål til det sportslige innholdet i prosjektet kan rettes til

Ørjan Næss sport@rihk.no

Kristian Osmundsen kristiano22@hotmail.com