Personlig medlemskap i Rosenborg Ishockeyklubb koster kr. 100.

Alle spillere må være medlem i klubben. Registrering av spillere gjøres her.

Alle foresatte/voksne må være medlem for å ha stemmerett ved årsmøtet og ha verv i klubben.

Kun medlemmer over 15 år har stemmerett på årsmøtet (NIF-lov), og kun medlemmer kan ha verv i klubben.

Vi er helt avhengige av at foreldre drar lasset sammen, i form av at folk stiller opp som for eksempel foreldrekontakt for «sin» årgang, lagleder, trener på is, dugnadsansvarlig, sliper, materialforvalter, i styret eller lignende. I løpet av sesongen har vi i RIHK flere sosiale arrangementer for å bli bedre kjent, både på og av isen. Men mest kjent blir man ved å engasjere seg i barnas treninger, aktivitetsdager, kamper og på dugnader.

Ikke alle har anledning til å ta på seg et verv. Det har vi forståelse for. Vi setter likevel pris på at dere stiller opp og er med på å styrke den sosiale biten, som er så viktig for oss. Det er utrolig viktig at unger og voksne føler seg velkomne og trives sammen, på trening og kamp! Vi har sett at det å samles rundt ei sjokoladekake etter trening er med på å styrke lagånd og vennskap. Alle er velkomne og oppfordres til å ta sosiale initiativ!

For å holde treningsavgiftene så lave som de er, må alle foreldre delta på minst to dugnader i året. Vi i RIHK er så heldige å ha verdens beste dugnad: Vi gjør klar tribunene på Lerkendal stadion før Rosenborg BK spiller kamp. Som bonus får vi gratisbilletter til kampen! Denne dugnaden må vi ta godt vare på.